Kissojen taivas

Runoilija Insa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 6:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.8.1991

 
aurinko laskee lännen suuntaan
ja maalaa taivaan surullisilla väreillä

minä olen pikajunan kaipaus ja hyperbeli
 
tassujen ääni loittonee
kaukaa kuuluu kuolevan tähden
hysteerinen nauru
 
äiti, onko tuo kissojen taivas? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kissojen taivaaseen pääsevät kaikki kissat <3 
 

Käyttäjän kaikki runot