Yksinäiselle sudelle

Runoilija Insa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 6:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.8.1991

 
sun sisällä palaa sellainen tuli
sun sisällä polttaa sellainen veri
sun silmistä hohkaa sellainen valo
sun sisintä kalvaa sellainen palo
 
sun sisällä kiehuu sellainen meri
sun sisällä riehuu sellainen joki
sun suuta kuivaa sellainen jano
sun sisällä kuuman auringon kajo

   et ole ainoa
 
   lumituuli kun suli
   sun kutsuusi susi
   vastasi
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ku mikä !!
 
Hieno runo, kaunis ja lohdullinen. 
Auuu! Vaikka tällä hetkellä onkin ns. mustan kuun aika.
 

Käyttäjän kaikki runot