Koboltti

Runoilija Insa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 6:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.8.1991

 



näin sut jo kaukaa

olkapäälläsi istui
pieni, koboltinsininen lintu
joka lauloi puhallinsoittimellaan sävelmää
    niin tuttua
    ei tästä maailmasta
    vaan siitä toisesta
    jonka asukkaat nukkuvat
    kuun tuulisilla niityillä
    peltisissä kapseleissaan

kävelit ohitseni
kepein askelin

näin ja kuulin
ja jäin miettimään

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa kerrontaa, elämässä on paljon kerroksia <3
 

Käyttäjän kaikki runot