Venäläistä balettia

Runoilija Insa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 6:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.8.1991

 
venäläistä balettia tanssii karhu
kahleet kalisee
ja katsomo mylvii ja nauraa

jossain kaukana humisee harju
haaveet havisee
ja aaveet kuorossa laulaa

rakas, ota kanssani limukkaa
istu alas penkille mun kaa
anna esityksen temmata mukaan
esityksen, jota mun sieluksi kutsutaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti ajateltu, eläviä sieluja ei pidä unohtaa, eikä kuolleitakaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot