Kukinta

Runoilija 8ed4a2d24e5a3e204870ac82e8d650f5

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

J'ai besoin amour.
 
Taivaalle levisi tumma pilvi
kuin mustelma kalpealla iholla
Minä sisällä sateelta suojassa
kätkeydyn uniin.
 
Kesämyrskyt huuhtovat maata
kevään kylvämiä siemeniä
minäkään en kuki, en vielä
elämässäni oli kolmen vuoden talvi.
 
Pakkasella ei kuki
vahvinkaan kukka
 
Odotan että pilvi ohenee ja katoaa
tiedän, että jokainen kukkii
omalla ajallaan
 
Oman vuoroni odotuksesta löydän rauhan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava on runosi syvä ääni, suruisasta tunnelmasta huolimatta tässä on jotain hyvin levollista. Pidin paljon.
Sitä se ajan odotus tietäen tulevan, hyvin määrätietoinen ja voimia keräävä tunnelma,
nyt heti tässä ja nyt kaikki hetkessä menossa petytään,
tästä tulee itsenäistä voimaa itsetuntoon.
 

Käyttäjän kaikki runot