Jäähyväiset sinulle

Runoilija 8ed4a2d24e5a3e204870ac82e8d650f5

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

J'ai besoin amour.
 
Tällä talvisella tiellä ohjaan ajatuksiani
Hiljaisuus puhdistaa sieluni nurkat
Sinne on tehnyt kotinsa joukko aaveita
päästän menemään ne, joiden ei tarvitse jäädä.
 
En vaihtaisi talvista polkua etelän kaupunkeihin
en öiden kirkkautta kesän vietteleviin tunteihin
silloin istuimme nurmikolla, ja katselin naista
hän oli kauniimpi kuin kukaan, jonka tunsin
 
Siihenkin kauneuteen piirtyi käärmeitä,
luulin ensin ettei hän huomannut
mutta kysyessäni hän hymyili
silitti niitä, paijasi ja antoi ruokaa
 
Vanha nimi osoitekirjassa,
harkitsen josko lähettäisin kirjeen.
”Muistan käärmeet ja hymysi
kun puhuit tekemästäsi väkivallasta.”
 
En ole varma, kuinka sellaista pitäisi lähestyä.
”Pelkään käärmeiden purevan sinua,
pohdin entropiaa ja ihmisiä ympärilläsi
pohdin niitä, jotka tulivat käärmeiden puremana
luokseni kuolemaan.”
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

syvää mietettä, otteessaan pitää ja puhuttelee koko matkan, pohtimaan jättäen.
 

Käyttäjän kaikki runot