Pako totuudelta

Runoilija 8ed4a2d24e5a3e204870ac82e8d650f5

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

J'ai besoin amour.
 

Me pakenemme
kumpikin omaa polkuamme
luomme matkaa itsemme
ja vallitsevan totuuden välille.

Sinun polkusi,
neonvärivaloja, liikenteen autolaumojen melua,
enkeleiden siiviltä varissutta tomua
jonka hengität sisään
nenän kautta
limakalvojesi hennolle, värisevälle pinnalle.

Minun tieni,
kevätsateen huuhtoma maa, johon kyyneleeni putoavat
kylmä tuuli vasten kasvoja, totuus jolta juoksen pakoon
Oksat, jotka piiskaavat paljaita käsivarsiani
kipu, joka saa minut uskomaan valheisiin

Me juoksemme pakoon totuudelta,
totuudelta siitä, että rakkaus on ikuista,
eikä kumpikaan voi koskaan olla täysin onnellinen
ilman toista.

Me juoksemme.
Välillä väsymme.

Silloin unet, pitkine hiipijäsormineen
tarttuvat kiinni, kiduttavat ajatuksilla
ja sanoilla "mitä olisi voinut olla jos"
unet, jotka jättävät levottomuuden ruumiiseen

levottomuuden, joka saa meidät
jälleen pakenemaan.

Selite: 
Poéme de prémiere. Bienvenue.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot