Rauhan lapset

Runoilija 8ed4a2d24e5a3e204870ac82e8d650f5

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

J'ai besoin amour.
 
Puolituttujen illanvietossa
puhetta lapsuudesta

Kiehtovia nämä ihmiset
joiden kodissa asui rauha
heitä katselen lasini reunan yli
mietin, millaista elämää se on

Tulla kotiin, jossa ei huudeta
ei paiskota esineillä, ei juoda liikaa

Millaisia ihmisiä siitä kasvaa?
Mittailen näitä kai-normaaleja
saman näköisiä ja oloisia ovat
kuin minä, ja silti eroja

Heidän omatkin kotinsa siistejä
nauravat kovaan ääneen, ilman pelkoa
lihakset rennot kuin kissalla.

Kissaihmiset, turvassa eläneet
minusta kasvoi susi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

olen mykistynyt. Tämä on niin upea.
 

Käyttäjän kaikki runot