Surun uni

Runoilija 8ed4a2d24e5a3e204870ac82e8d650f5

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

J'ai besoin amour.
 
Vaellan silloin kun kuu nukkuu
eivätkä sen suljetut luomet ole vielä
auringon polttamat
 
Nimeltä en kutsu niitä kukkia
joita eniten rakastan
tao, joka voidaan lausua ääneen
ei ole muuttumaton tao
 
Pysähdyn vanhoille raunioille
laventeli kukkii kivien raoista
voikukkien juuret vastustavat hellästi
ihmisen käden määrittelyä tässä maisemassa
 
Kun aurinko kurkistaa horisontista
ja punarinta laulaa uinuvassa koivussa
palaan kotiin, suruni jätän
raunioiden varjoihin lepäämään.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi.
Jokainen neljä kappaletta voisi olla oma runo ja silti yhdistyvät kokonaisuutena omaksi, tuo ensimmäinen on kaunein kuin varren auennut nuppu.
 

Käyttäjän kaikki runot