Naiivi

Runoilija Päivänvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ah runoratsuja, haltioita
keltaisia iltapäiviä, korvissa soivaa tuulta
pumpulipilvet, olet makea kuin hattara
elämä, rakkaus, elämä, rakkaus

ja minä niin inhoan runoja

Selite: 
kyllä elämä on kaunista
Kategoria: 
 

Kommentit

Maistuu ironialta :)

Tykkään tästä ihan huikeena ! Toimii tosi hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot