Levoton

Runoilija Päivänvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haparoiden
en pysy paikallani
en pysty paikoillani
olemaan

Ajattelen kaikkea
tietämättä mitään
kaikesta

Kuinka voisinkaan
rauhoittaa mieleni
kun huominen voi olla elämäni

ensimmäinen päivä

Selite: 
Ja niinhän se oli :) onnenpäivät
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot