Kyllä, näkemiin

Runoilija Päivänvalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et sietänyt mitään uutta
et uusia kesäverhojani tai
sitä kuinka leikkautin tukkani

Ja tänään minullekin riitti
ei kaikkea tarvitse sietää
Haluan jotain uutta
taas mennä
ja jättää tulematta

Aamuyöllä humalassa
huutaa kadulla onnea
Nauraa liian kovaa bussissa
olla välittämättä ihmisten katseista

Vain katsoa koko päivän kelloa
olematta liian tunnollinen tai ahkera
Jättää vaatteet silimättä
asua omassa osoitteessa

En enää vastaa soittoihisi
heitän puhelimen sillalta alas
Katsellen lintuja
lennän minäkin etelään

Enkä kaipaa sinua yhtään

Selite: 
kyllä kyllä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot