Pysähdyn

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Lehtiä
matoja
multaa

Katson alas

Kuivaa ruohoa
sammakon värit

Tarkkaavaisuuteni
havahtuu
ylös

Siivekkään vaimea pörinä

Edessäni on tuoli puuta
valkoista maalia, valuurautaa

Puun alla mahtuu istumaan
tyttö ja poika
Ne pitävät tiukasti toistensa
käsistä

Puun kuoressa mahlan punaa
kuin tytön huulilla
pojan naurussa

Katson ylös
hengitän

Pilvissä aukko

Tarkkaile sieltä,
läpi valkoisen pumpulin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo kevenee ihastuttavasti loppua kohden, pidän tavastasi asetella sanoja.

Runo kevenee ihastuttavasti loppua kohden, pidän tavastasi asetella sanoja.

 

Käyttäjän kaikki runot