Haiku

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Tuulen tuoksut
sadevesi kastelee
löysit meren

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja suolainen on hieno runosi

Todella Kaunis runo.
( haiku-runossa vaan tavutus 5-7-5 )

kaunis ja suolainen on hieno runosi

Todella Kaunis runo.
( haiku-runossa vaan tavutus 5-7-5 )

 

Käyttäjän kaikki runot