Kirjoittaminen

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Kirjoittaminen on
tunnetta paperilla

Kirjoitus on
ajatuksen aineellistuma

Kirjoittaminen on maisema
jossa puu kasvaa
siemenestä
pudottaa lehtensä,
hedelmänsä,
jotka johtavat kiertokulkuaan.

Kirjoittaminen on kaikki
vuodenajat yhdessä
eikä mikään niistä
ja kaikki erikseen

Kirjoittaminen on lapsi,
syntymä,
kuvasarja,
jossa seurataan suruja
iloa, onnea

Taivas on sininen
taimia, runkoja, jätettä

Puu kaatuu
taivas pysyy

Kevään vihreä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huh, menin sanattomaksi.
Mahtava runo !

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot