Lintu

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Minä olen hento kuori
Sellainen kuin simpukalla
Monta vuotta yksin
rannalla meri huuhtonut
ees taas

Älä
riko
minua

Näitä onttoja luita
hentoa haurasta pintaa

Pitele minua kahdella kädellä
niin kuin äiti pitää lastaan
Katsoo silmiin

Sillä sisällä
se asuu yksin
Odottaa päivää
Vapautuakseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, kaunis. Runosta välittyy juuri oikenlaisen hauras ja särkyvä tunnelma. "Ontot luut" on tosi hienosti sanottu. Ja ensimmäinen säkeistö kokonaisuudessaan on ihan upea.

 

Käyttäjän kaikki runot