Lipeä

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Mustankin suon
tien laitaan
valo hyväilee

Kiipeän ajatuksissani
korkeimmalle vuorelle

Teen mitä vain
että valo läpäisee
minun mielen, taivaan

Olen elossa

Voimakkain kaiku
ihmisten sielusta

Minä rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot