älä puhu mulle tänään

Runoilija tumpsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä sano mitään, älä puhu tänään mulle
olen loppuun kulunut tiskirätti,
väsynyt kaikkeen,
olen viimeinen hiekanmurunen
kaiken kalutun alla.
Painun maan sisään, haluan
unohtua hiljaiseen yksinäisyyteen,
älä sano enää sanaakaan.

Selite: 
kirjoitettu jossain epätoivon syövereissä aikaa sitten..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot