Kesäkuun 6:na

Runoilija tumpsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

voiko mikään olla
aavemaisen tyhjempää
kuin koulurakennukset lasten kesäloman alettua,
kun seinät vielä kaikuvat
äsken poistuneita askeleita?

Selite: 
lenkillä yläasteen pihan ohitse...
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaa olen joskus ajatellut itsekin kulkiessani tai ajaessani tyhjien koulupihojen... haikeutta ilmassa.

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot