Tähtikuvio silmistäsi

Runoilija tumpsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etsin, pimeältä taivaalta,
tähtikuviota sinun silmistäsi.
Jäivät tajuntaani asumaan.
Kuljen iltahämärissä,
pimeys hiipii jokaisella askeleella
minua kiinni
ja olen melkein alakuloinen.
Haluaisin palata vielä eiliseen,
vaikka se onkin niin pateettisen hölmö ajatus.
Lupaan: kun näen sinut
olen hetkessä kiinni,
niin paljon että se riittää
loppuelämäksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot