Hölmö kesärakkaus

Runoilija tumpsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen pimentyvää taivasta,
on vielä kesäkuu.
Mun hölmö kesärakkaus;
odotus on viedä hengen.
Onneksi on
pimeä taivas, sinistyvät pilvet,
tuulenpuuskat, jotka riepottavat
putoilevien lehtien mukana
ajatukset maan pinnalle.
Onneksi on tämä
hölmö kesärakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkei niin hölmökään. Odotuksen tunne aistittavissa sanoissasi :)) Z*

Ei kai sentään hölmö, vaan Ihastuttava Kesärakkaus.

Hassunhieno tämä pohdiskeleva runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot