Nimetön

Runoilija tähtiotsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.kokoamassa ajatuksiaan.
 

puristan satiinilakanaa nyrkissäni
ja nautin
yöllisistä hallusinaatioista

enää en edes ihmettele

kylpyhuoneeseeni
ilmestynyttä hammasharjaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kekseliäs runo, pidän.

kiva oivallus tässä, pidän

Riemukkaan oivallinen runo.

Siistiruno.. saat äänen

Kauniin hauska runo tykkään

Voi, tää on nii surullinen
ja yksinäinen.

Loppu tuo tähän
arvoituksellisuutta.

Tyksin! <3

Hyvin sanottu :)

Niin hauska.. pientä ironiaa, mutta myös takana olevaa onnellisuutta. Tykästyin tähän paljon.

oho, onpas hieno. :-)

Kaunis :) tykästyin.

oi miten hieno runo! :)

Melko eroottinen, ja loppu sai minut hymyilemään ;>

Jännätunnelmainen runo. Muutamalla sanalla upeaa aistikkuutta.

 

Käyttäjän kaikki runot