Nimetön

Runoilija tähtiotsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.kokoamassa ajatuksiaan.
 

Syksyn ensimmäinen leskenlehti
oikoo jäseniään
ovesi pielessä paikalla
jolla minä kietoutuneena pitsiin
ja sinuun
niin usein aiheutin paheksuntaa

Seison taas ovesi takana

Tällä kertaa ilman
kertaalleen käytettyjä sanoja

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot