Armani Code

Runoilija tähtiotsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.kokoamassa ajatuksiaan.
 

Olit enää vain tuoksu vaatteissani
enkä voinut myöntää sitä

valmiiksi syöksykierteessä
olevalle itsetunnolleni

Ostin pullollisen sinua
yöpöydälleni

ja nukahdin illuusioni kainaloon

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot