Tajuttomuudenvirtaa

Runoilija tähtiotsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.kokoamassa ajatuksiaan.
 

Ajaudun luoksesi aina uudelleen ja uudelleen
vaikka joka ilta kun nukahdan
pää kyynelten kastelemalla tyynyllä
päätän ettei minusta enää tule
varanaistasi

Tukahdun tunteisiini joita en
sinulle voi näyttää

Yritän pidättää hengitystä niin kauan
että pyörryn
vain sen takia etten haluaisi kuvitella sinua
hänen kanssaan

En ymmärrä viestejäsi etkä taida sinäkään

Ristiriitaisuutesi saa minut
täyteen toivoa
kunnes huomaan olevani sinulle jälleen
pelkkä ajanviete
odotellessasi
jotain parempaa

Olen seisonut vierelläsi niin kauan
näkymättömänä
itsestäänselvyytenä

Et halua nähdä oikeita tunteitasi

Pelkäät vain huomaavasi
ettei unelmiesi nainen olekaan
unelmiesi kaltainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot