Kohtaaminen

Runoilija SiRsAkSeT

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 6:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1986

"Aikainen lintu madon nappaa,
mutta vasta toinen hiiri saa juuston"

"Rikkoutunut kellokin näyttää kahdesti vuorokaudessa oikeaa aikaa" 
 
Siitä on ehkä jo neljä vuotta,

nykyään on niin vaikea hahmottaa ajan kulumista.

Katseemme kohtasivat ohikiitävän

- ja silti niin pitkältä tuntuneen - ajan

baarin narikkajonossa.

Vaihdoimme rinnassa asti tuntuneet hymyt,

mutta sanoja,

niitä emme vaihtaneet - yhtäkään.

          En tiedä kuka

          tai mistä olet,

          mutta sen tiedän,

          että vielä tälläkin hetkellä 

          katseesi hymyineen asuttavat

          mieltäni ja rintaani

          lämpimänä muistijälkenä.

          Hymyilen. Kiitos.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuntemattomasta jäänyt muistijälki voi olla kaunis ja vaikuttava. Lämmin tunne siitä on jopa ainainen. Tuntemisen vahvistaja :-) kaunista tekstiä**
Näinpä. Itseäni on yllättänyt, miten tuollainen yksittäinen tilanne on jäänyt niin voimakkaasti mieleen. Enkä edes kadu tai harmittele, että emme tosiaan vaihtaneet sanaakaan. Tilanne todella on pysynyt lämpimänä muistijälkenä. 

Kiitos arvostelustasi :) 
Kerrassaan ihanasti kerrottu, on hyvä olla joku jota rakastaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot