Self-reflection

Runoilija SiRsAkSeT

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 6:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1986

"Aikainen lintu madon nappaa,
mutta vasta toinen hiiri saa juuston"

"Rikkoutunut kellokin näyttää kahdesti vuorokaudessa oikeaa aikaa" 
 
How can you tell

what you are truly made of,

if you've never been broken?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot