Kun ei sanotuksi saa

Runoilija SiRsAkSeT

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 6:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1986

"Aikainen lintu madon nappaa,
mutta vasta toinen hiiri saa juuston"

"Rikkoutunut kellokin näyttää kahdesti vuorokaudessa oikeaa aikaa" 
 
Äiti, ei iskä tarkoittanut kuristaa,

se halusi vain näyttää

missä sen sanat ovat jumissa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, toivottavasti tuollaista ei tapahdu missään, tänä pääsiäisenä. 
Erittäin hyvin kirjoitettu tämä karu kuvaus. 
 

Käyttäjän kaikki runot