Visuaalit

Runoilija SiRsAkSeT

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 6:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1986

"Aikainen lintu madon nappaa,
mutta vasta toinen hiiri saa juuston"

"Rikkoutunut kellokin näyttää kahdesti vuorokaudessa oikeaa aikaa" 
 
Toisinaan silmät kiinni

näkee paremmin ja pidemmälle 

kuin silmät auki. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvin huomattu, etenkin jos näkee jotakin unta <3
 

Käyttäjän kaikki runot