Ehdollista rakkautta

Runoilija SiRsAkSeT

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 6:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1986

"Aikainen lintu madon nappaa,
mutta vasta toinen hiiri saa juuston"

"Rikkoutunut kellokin näyttää kahdesti vuorokaudessa oikeaa aikaa" 
 
Rakkauteni sinua kohtaan ei ole ehdotonta.

Odotan, kannustan ja vaadin sinua 

yrittämään olla paras versio siitä, 

mitä sinulla on maailmalle antaa.

Sen riman kyseenalaistamattoman

alittamisen salliminen

ei olisi aitoa rakkautta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno, mielenkiintoinen runo. Kiitos tästä :)
Laittaa todellakin miettimään, elämä ja rakkaus on ihmeellistä <3
olisi rankkaa eloa tuollainen mielestäni
 

Käyttäjän kaikki runot