:D

Runoilija d5e86ed34378f18f6967f7872c33f643

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2019 7:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka läpi harmaan kiven!
 

Olin melkein unohtanut
miltä tuntui puhua jonkun kanssa
joka arvostaa sinua itsenäsi.

Olin melkein unohtanut
miltä tuntuu kun välitetään
sinusta ihan vain sellaisena kuin olet.

Miksi maailmassa ei ole enempää sellaisia
ihmisiä, jotka välittävät,
ihmisiä, jotka eivät turhaan arvostele.
Niitä ihmisiä minä kaipaan.

Selite: 
Taas näiti mietteitä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot