Paha

Runoilija d5e86ed34378f18f6967f7872c33f643

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2019 7:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka läpi harmaan kiven!
 

"Enhän nä ole paha mies."
Ei helvetti
sitä sä jaksoit hokea.
Aina kun olit kännissä
sä muistit varmasti sen sanoa.
Jokainen kerta
viimeiset viisi vuotta.
Aina sama juttu.

Vastasin kiltisti, ette ole paha.
Sanoin, koska olin kohtelias ja kiltti.
Halusin olla muuta, kuin
mitä sinä olit.
Sillä sinä, toisinaan sanoillasi,
teit paljon pahaa.
Oikeasti halusin vain huutaa:
"Kyllä isä, kyllä sinä olet paha."

Selite: 
Hmmm... tää ei ole mitään muuta, kuin katkeruutta. Kuulin sanat: " En ole paha mies" ja mieleeni tuli ikäviä asioita.
Kategoria: 
 

Kommentit

kuinka haikea.. silti hyvin tulkittu

hienoa tekstiä, koskettavaakin. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot