Luopuminen

Runoilija 3e9d8c2400c64ce08888f014b763fc2a

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.8.2013
Viimeksi paikalla: 21.5.2019 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En minä tiennyt
että näin voi rakastaa
että näin kaivata voi
näin katsoa unelmaa.

Miten tuntuu se vaikealta
päästää irti
ja unohtaa.

Se kaikki mikä on totta.
Se kaikki mikä koskettaa.

En minä tiennyt
että näin voi tuntea
että näin ikävöidä voi
jotakin kaunista.

Miten tuntuu se vaikealta
päästää irti tunteesta
kaikesta mitä kuljettaa
siitä mitä niin rakastaa.

En tahtoisi
ja kuitenkin
on jatkettava matkaa.

En tahtoisi
ja kuitenkin
on maailma kai kohdallaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kahoisa ja haikea..

 

Käyttäjän kaikki runot