Liikaa?

Runoilija 3e9d8c2400c64ce08888f014b763fc2a

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.8.2013
Viimeksi paikalla: 21.5.2019 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jossain mieleni pohjalla
jokin osa sanoo
etten pysty tähän,
että kaikki tämä on liikaa.
Juuri nyt.

Miksi ihmeessä on niin
vaikeaa ottaa vastaan
hyvää?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä osui ja upposi omalle kohdalle
juuri nyt.

Varsinkin tämä "Miksi ihmeessä on niin
vaikeaa ottaa vastaan
hyvää?"

Hyvä runo, pidän kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot