Minä en ole hän

Runoilija 3e9d8c2400c64ce08888f014b763fc2a

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.8.2013
Viimeksi paikalla: 21.5.2019 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin sen kauniin hetken.
Olit siinä
hänen kanssaan.

Kätesi hellästi
hänen vyötäröllään
liki sinua.

Olit niin huoleton
ja vapaa
täynnä rakkautta.

Kävellessänne ohitseni
katsoit minuun
lempeästi hymyillen.


Niin, kuin vain sinä osaat.


Kyyneleet silmissä
nöyrryn
rakkauden edessä


ja tiedän.

Minä en ole hän
jota sinä olet odottanut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot