Oikea Nainen

Runoilija 3e9d8c2400c64ce08888f014b763fc2a

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.8.2013
Viimeksi paikalla: 21.5.2019 14:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä se on se oikea Nainen.

Onko se sellainen,
joka uhkeana kulkee?
Antavassa puserossa,
korkeissa koroissa?

Onko sillä pitkät räpsyvät ripset,
punaiset huulet
ja tyköistuvat vaatteet?

Sekö se on se oikea Nainen,
joka kyntensä on maalannut,
huolella hionut ja koristellut?

Onko sen nauru
kuin pulun kujerrusta,
miestä miellyttävää?
Kulku kuin kiehnäävää kutsua?

Sellainenko se on se oikea Nainen,
jota miehen on vaikea vastustaa,
jonka tuoksu huumaa ja pyörryttää?

Sellainenko se on?
Kaikkea muuta kuin minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaa on täälläpäin ihmetelty... Hyvin olet pukenut sanoiksi.

 

Käyttäjän kaikki runot