Ghost Poem

Runoilija Decadence

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2023 18:12

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.6.1992

Valkoisen takana on aina sysimustaa.
 
Muistan kaiken

Hymysi
Katseesi
Kiihkon
Poltteen

Yhteyden
Addiktion
Euforian

Kärpäset vatsassa
Viestiesi odotuksen

Yhtäkkiä
Hiljainen kohtelu
Siirryin roskapostiin
Kasvoni vaihdoit parempiin

Tokmanni-versiosta
Stockmann-versioon
 
Sadistit keksi Tinderin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-sadisti keksi tinderin!ihan paras! kyllä se seurustelu kasvokkain aina tinderin voittaa!
 

Käyttäjän kaikki runot