Varjoni ystävä

Runoilija Decadence

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2023 18:12

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.6.1992

Valkoisen takana on aina sysimustaa.
 
Surun viitta päälleni puetaan
Sitä raskaasti kannan kunnes
löydän kestävät rakenteet

Etsin salaisen säilytyspaikan
jossa viittaani huolella hoidetaan

Säily hyvänä, minäkin lupaan
Löydä minut taas kun
kuulumisia haluat vaihtaa

Törmäämme viimeistään
kun kaipaus on liikaa

Palataan asiaan
Varjoni ystävä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ajatuksellisia kielikuvia
 

Käyttäjän kaikki runot