Katkeransuloinen

Runoilija Decadence

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2023 18:12

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.6.1992

Valkoisen takana on aina sysimustaa.
 
Elämä on sitä kun
valo silmät häikäisee ja
pimeys ne puhkaisee
 
Ei elämän synkkyyttä
ilman autuutta
kiihkoa ja
filantropiaa

Ei elämän kauneutta
ilman synkkyyttä
surua ja
misantropiaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, ja rullaa hyvin! Sanoma pätee. :)
 

Käyttäjän kaikki runot