Antinatalismi

Runoilija Decadence

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2023 18:12

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.6.1992

Valkoisen takana on aina sysimustaa.
 


ikuinen yö

Polttavasta liekistä pimeyteen vaellamme
Pimeyden sisässä taas pieni valo
Toivon kipinä räjähtäen häikäisee
Valonpurkausta lipaisemme ja
mahdollisuuden nielaisemme

Vuosituhannet valuu viemäriin
Tuskaa, verta ja rotanpaskaa
Tuhottu hedelmätön maa

Lasittuneita silmiä välistä
kuumien hiilien tuijottaa
Ilmassa haisee rippeet
sulaneen ihmisyyden

Planeettamme rikottu 
Elämät tuhottu ja
luontoäiti sidottu
Sisältä kaavittu kuin
lapsi jota ei haluttu

Ei turvasanaa
Pelkkää sodomiaa
Kärsimysten sinfoniaa



ikuinen yö
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulevat sukupolvet kokevat vielä karmeita hetkiä. Pintakuoren tasapainoa kun tarpeeksi sorkitaan niin sisus alkaa reagoida omalla voimallaan. 
Väkevää kerrontaa. Realismia koskien paitsi asuinpaikkaamme, myös toisinaan sisintämme, vaikkapa juuri minun sisintäni toisinaan. Hyvin kuvattu.
 

Käyttäjän kaikki runot