Aurinko on kuollut

Runoilija Decadence

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2023 18:12

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.6.1992

Valkoisen takana on aina sysimustaa.
 
Kun mieli hetken lepää
demonit menneestä
kauniisti kuiskii

Kutsuun taas vastaan
Huominen ei olekaan
Lobotomia tarvitaan

Halutonta todistajaa
vituttaa
ahdistaa
masentaa
kaduttaa

Mistä työkalut
jolla voi kaiken unohtaa?

Kovaa sattuu
eikä uni tuu

Mieli järkkyy
Tuoni kärkkyy

Mies murtuu
kunnes turtuu

Tämäkin menee ohi
seuraavaan kohtaamiseen

Demonin kuiskaukseen

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot