Sielunrikkoja

Runoilija Decadence

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2023 18:12

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.6.1992

Valkoisen takana on aina sysimustaa.
 

Peläten laitan kaiken punaiselle
Jos pakenen, vihaan itseäni
Jos voitan, synnyn uudelleen
Jos häviän, kuolen sisältä

Luotan mutta
epäilen itseäni
sinua ja
meitä

Tiedän arvoni mutta
silti kysyn itseltäni
Olenko edes mitään?
Näetkö mitä näen?

Ethän riko sieluani uudestaan
​Nämä henkiset haasteet tuhotaan
Prioriteeteistamme kiinni vaan

Lupaan sinut ehjentää
ja stressin tyhjentää
Lupaan että sinut pilaan
ja siitä tulet nauttimaan

All in
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti sanailtu. Samojen pelipöytien äärellä. Ehkä aika vaihtaa lajia, palata pajatsoon.
Mielenkiintoinen ja herkkä, kaikkien sanoiksi muovailtujen tunteiden ja pelkojenkin kera. Pidän tästä. Rutkasti onnea ja myötätuulta matkaan! 😊
 

Käyttäjän kaikki runot