Minä vs. Sinä

Runoilija tyttötuommoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



Tässä pelissä

pelaa yksi yhtä vastaan

ylivoima vai erätauko?

-saamme tilaisuuden valita-

ylivoima voi päättyä milloin vain
voittoon tai tappioon



erätauko taas ei pääty koskaan,
ja pelaajat pidetään erillään
eikä peliä pelata koskaan loppuun,
eikä taakse ole lupaa katsoa

Vai muuttuuko tämäkin peli alivoimaksi?

toisen voittaessa,
toinen häviää

toinen jatkaa rytinällä,
toisen kaatuessa jalkoihin?

-tasapelikin on mahdollinen,
valittaisiinko se?-



Yhdessä ottelu hävitään ja
uutta mahdollisuutta jäädään odottamaan



kavereina pysytään

ja sinisilmäisinä väitetään:

"ei me muuta oltais haluttukaan."

uskotaanko itsekkään?

Selite: 
"Lupasin olla katsomatta taakseni, katsoinpa kuitenkin." Yhdisteltynä kahta erilaista tyyliä, toimii tai ei, sitä minä en tiedä. (Hahah, arvasinpas oikein..ennustajan vikaa.) JÄRKI VS. TUNTEET
Kategoria: 
 

Kommentit

aika mahtava runo, pidin kovasti =)

Jännästi otettu asia esille pelinä.. nerokasta :) Myöskin sinulla runon muoto toimii hienosti.

Kaunis kiitos arvostelustasi, ne ovat aina tervetulleita. :)

Runoissasi huokuu tunnetta ja ne ovat upeita,jopa niin hienoja etten oikeen edes sanoa mitään. :)

 

Käyttäjän kaikki runot