Narrinvirka

Runoilija tyttötuommoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisten uskoessa
kohtaloon.

Minun kohtaloni
on olla epätoivoisten miesten
siirtymäriitti;

muistutus siitä
että parempiakin löytyy,
ja pohjalta pääsee vain ylöspäin.

Selite: 
Ei niinkään epätoivoa, vaan toteamus :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen toteamus. Mutta on hieno.

joskus täytyy käydä pimeässä, ymmärtääkseen kuinka kirkas valo voikaan olla...

Hyvin kyllä oivallettu. Ja olen täysin samaa mieltä, että pohjalta ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin, ja eiköhän niitä parempiakin miehiä löydy kuin tarpeeksi odottaa ;)

Ihana ^^

hienoa ja vahvaa kerrontaa, pidän! :)

 

Käyttäjän kaikki runot