Niin kaunis on taivas..

Runoilija tyttötuommoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä päivänä
se kuuluisa seitsemäs taivas
muuttui usvaiseksi
ja tippui kolisten maankamaralle

Kyyneleet valuen

saan kerta toisensa jälkeen todeta;

Mikään ei ole ikuista




Kaikesta tästä surusta huolimatta,

nostan utuisen katseeni maasta

ja jatkan matkaani hyräillen;





.. niin kaunis on maa.

Selite: 
Onneksi uuden luominen ei lopu koskaan..
Kategoria: 
 

Kommentit

Edellinen kommentoija taisi sanoa kaiken oleellisen. :) Ps. Hieno on runosi ja toiveikas.

RAkastin sitä! Uskomaton runo! Kiitos tuhannesti kommenteista! suosikkeihin menee^^

 

Käyttäjän kaikki runot