Kaipuun kasvot

Runoilija tyttötuommoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttölapsi istuu hämärässä,
suuren kiven päällä

tuijottaa kohti tummaa yötaivasta

ja toteaa hiljaa kuiskaten:

”Hyvää Syntymäpäivää rakas isä.”

Kuuntelee hetken hiljaisuutta,
ja jatkaa vielä hennolla ääneellään:

”Vieläkö pääsen isä vierellesi,
kauniina tähtenä loistamaan taivaalle?”

Äiti kulkee vierelle,
kyynel silmäkulmassaan.

Hän toteaa hiljaa kuiskaten:

”Isän on nyt parempi olla,
ei tuskaa, ei kipua.
Taivaaksi sitä kutsutaan ”

Tyttö suuntaa katseensa jälleen taivaalle
ja toteaa äänen tohkeissaan

”Lahjaksi, tulen käymään..
Pilvien päällä
Yhdessä äidin kanssa..”

Äiti katsoo lastaan
pettymyksen
ilme kasvoillaan:

”Minä lupaan,
me kohtaamme isän vielä..”

Tyttö kuiskaa taivaalle uudelleen:

”Mutta isä rakas..
minulla on jo nyt sinua niin kova ikävä.”

Selite: 
en tiedä, en..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot