Tunteeni sinua kohtaan

Runoilija ttanjuskaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18-vuotias taitoluistelija kirjoittelee runoja :)
 

Kera hevosten
ihmisten ystävien
hänet mä näin

Ja aivan yllättäin
kahvilassa vierekkäin
istuimme lähekkäin

Syksyn tullen
olemme kahden
luonasi

Vaan joulun jälkeen
olet erikoinen
olet muuttunut

Ikävöin persoonaasi
älä jätä minua
miksi käyttäydyt näin?

Selite: 
Perustuu tositapahtumiin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot