Vangittuna

Runoilija ttanjuskaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18-vuotias taitoluistelija kirjoittelee runoja :)
 

Kuin tyhjästä ilmestyt eteeni
elämääni

Tunnen päätähuimaavan vauhdin
suunta on vain eteepäin

Kun katoat
elämäni vauhti hiljentyy merkittävästi
enkä enää osaa kiihdyttää

Kunpa olisit kanssani
auta minut jälleen vauhtiin
ennen kuin pysähdyn täysin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot