Rakastan sinua

Runoilija ttanjuskaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18-vuotias taitoluistelija kirjoittelee runoja :)
 

Ymmärrätkö
rakastan sinua
sydämeni on tulessa
tunteissani on reikä
ne vuotavat ulos
voin tuntea kuuman aallon
kun näen sinut
en tiedä mitä tunnet
luulen ettet välitä
se saa minut surun porteille
mikset anna merkkiä
aivan kuin olisin ilmaa

Astun portista sisään
haikein askelin
vajoan alas
oloni helpottaa
lennän kuin lintu
ylhäältä kaikki on kauniimpaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mustaa ja valkoista sielua pukkaa...onneksi valkoisen peitto
päällä:)

 

Käyttäjän kaikki runot