Kylmyys ei estä

Runoilija ttanjuskaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18-vuotias taitoluistelija kirjoittelee runoja :)
 

Viileä ilma on osa kehoani
tunteeni ajavat läpi mutkikkaan vuoristoradan
Kuulen nimeni merkkinä valmiudesta
olen vain yksin suurella areenalla

Helpotus tulee musiikin soidessa
kuin raketti sinkoan ilmaan
kuin hyrrä pyörin eri tasoilla
Olen edelleen jännityksen vankina

Saatan tuntea kylmyyden
käsissäni ja jaloissani
Saan uutta voimaa
tahtoa yrittää enemmän

Onni ja väsymys taistelevat mielessäni
kehityksen matka on pitkä
tavoite ei ole vielä perillä

Selite: 
Runo rakkaimmasta harrastuksestani ja kilpailutilanteesta<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot